OM MOKKI


OM MÖKKI
 

Moderne og funktionelle huse.

 

 

Mökki er blevet til ud fra en idé om at bygge moderne, funktionelle og vedligeholdelsefri modulhuse, fritidshuse og annekser med fokus på miljø og bæredygtighed.


Vi bygger både modulhuse i mindre skala i samarbejde med producenten Manta North og tilpassede større arkitekttegnede fritidshuse, som kunderne er med til at skabe i samarbejde med vores arkitekt.


Vores udgangspunkt er at skabe opholdsrum, hvor man føler man er tæt på naturen og hvor naturen komme ind i huset gennem store vinduespartier.

 

Modulhusene fra producenten Manta North tager afsæt i vores overbevisning om, at folk ikke nødvendigtvist har et behov for at bruge alt deres fritid på vedligeholdelse, når de holder fri.


De opfylder nogle basis praktiske behov og indeholder lige præcist alt det nødvendige. Alt overflødigt er skåret væk. Dog fastholder vi en høj kvalitet, hvad angår materialevalg, design og funktionalitet.
Fleksibilitet


Modulhusene er flytbare, det vil sige at du i princippet kan flytte dem til en anden grund, hvis du engang får lyst til at udforske en ny egn af Danmark.
Huset løftes i det tilfælde op med en kran og flyttes på en lastbil til en ny destination.

De arkitekttegnede fritidshuse bliver derimod udviklet efter dine individuelle behov. Her er plads til at tænke store tanker og føre drømme ud i livet, store som små. Vigtigst er at vi sammen finde den bedste løsning til dig.


Læs mere her om procesforløbet for et byggeri - enten modul- eller stationerthus.


Miljø


Mökki har altid miljøet i fokus. Dette gælder i forhold til de materialer vi vælger og den måde vi isolerer husene på.


Vi sørger for hele tiden at optimere vores byggeri efter gældende standarder i forhold til isolering og brug af materialer. Vi gør os umage for at leve op til de højeste standarder, så man kan side i sit hus med god samvittighed.


Vi ønsker ikke at belaste klodens klima mere en højst nødvendigt, derfor installere vi ikke eksempelvis ikke brændeovne i vores huse, da de udleder uforholdsvist meget CO2 i forhold til den effektive varme, der kommer ud af dem.


Flere af modellerne fra Manta North kan fåes med en solcellepakke, der lader husets eget batteri op - således der er selvforsynende med el og varme.


Arkitektur


Mökki kommer aldrig til at levere huse på samlebånd.

Selvom basis rammen for vores modulhuse er ens, lytter vi altid til kundernes individuelle behov, ønsker og tilpasser dem der efter.


Bag Mökki finder du uddannet arkitekt Morten Krogh Håkansson, som har mange års erfaring med at tegne klimavenlige og funktionelle helårshuse til familier med individuelle behov og ønsker. Morten er uddannet på Arkitektskolen i København.


Er du interesseret i at høre mere om, hvem vi er og hvad vi kan hjælpe dig med, så kontakt os her.

SLOPE

48 m2

SLOPE SAUNA

25 m2

RAY SAUNA

25 m2

RAY WEEKEND

25 m2

SLOPE WEEKEND

25 m2