OM MOKKI

 

Moderne og funktionelle huse.

 

 

Mökki er skabt ud fra en idé om at bygge moderne funktionelle modulhuse. Der er fokus på det enkle liv og en bæredygtighedstanke, der rammer ind i strømningerne omkring tiny living og less is more.


Vi sælger både modulhuse fra producenten Manta North samt individuelle arkitekttegnede fritidshuse, som kunderne er med til at skabe i samarbejde med vores arkitekt.


Vores udgangspunkt er at skabe opholdsrum, hvor man føler man er tæt på naturen og hvor naturen komme ind i huset gennem store vinduespartier.

 

 
Fleksibilitet


Modulhusene er flytbare, det vil sige at du i princippet kan flytte dem til en anden grund, hvis du engang får lyst til at udforske en ny egn af Danmark.
Huset løftes i det tilfælde op med en kran og flyttes på en lastbil til en ny destination.

De arkitekttegnede fritidshuse bliver derimod udviklet efter dine individuelle behov og den spesifikke grunds kvaliteter. Her er plads til at tænke store tanker og føre drømme ud i livet, store som små. Vigtigst er det at vi sammen finder den bedste løsnining.Arkitektur


Selvom basis rammen for vores modulhuse er ens, lytter vi altid til kundernes individuelle behov, ønsker og tilpasser dem der efter.


Bag Mökki finder du uddannet arkitekt Morten Krogh Håkansson, som har mange års erfaring med at tegne klimavenlige og funktionelle helårshuse til familier med individuelle behov og ønsker. Morten er uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole i København.Miljø


Mökki har altid miljøet i fokus. Dette gælder i forhold til materialevalg, konstruktion og husenes energiforbrug.


Flere af modellerne fra Manta North fås med en solceller og batteripakke, så husene i princippet er selvforsynende med el og varme.


SLOPE

48 m2

SLOPE SAUNA

25 m2

RAY SAUNA

25 m2

RAY WEEKEND

25 m2

SLOPE WEEKEND

25 m2