TEAMET BAG MÖKKIMökki teamet består af arkitekter og  håndværkere med mange års erfaring med byggeri af både helårs- og fritidshuse. Vi rådgiver i alle led i forhold til at realisere din drøm om en ny bolig.


Vi kan hjælpe dig med:


  • Rådgivning og etablering af hus - vi hjælper under hele processen fra A til Z.
  • Rådgivning omkring valg af køb af byggegrund
  • Klargøring af grund til placering af hus
  • Etablering af stikledninger til hus
  • Håndtering af lokalplanen i forhold til bygningsreglement
  • Indsende byggeansøgning til kommunen
  • Rådgivning omkring boligbehov og dertilhørende tilpasning af bolig
  • Realisering af det samelde projekt fra ordre til placering af huse på grund - klar til i brugtagelse
 Moderne og funktionelle huse

 

 

Mökki er skabt ud fra en idé om at bygge arkitekttegnede, moderne og funktionelle modulhuse, der både kan anvendes til fritids- og helårsbeboelse. Modulerne kan sammenbygges efter ønske. Husene har derfor mange anvendelsesmuligheder - vi kan løse de fleste ønsker.


Husenes design og æstetisk tager udgangspunkt i det enkle liv og strømningerne omkring tiny living og less is more. Dog uden at gå på kompromis med funktion, design og kvalitet i materialer.


Vi har valgt at modulhusene skal produceres i Danmark i samarbejde med håndværker, der har indsigt i det danske bygningsreglement.


Vi udvælger de bedste materialer ud fra en tankegang om at husene skal kunne holde i mange år.


Boliger med vinduer til naturen


Vores udgangspunkt er at skabe boliger med opholdsrum, hvor man føler man er tæt på naturen og hvor naturen komme ind i huset gennem store vinduespartier. Ude og inde smelter sammen, når dørene står åben ud til terassen en varm sommerdag.


Det er vigtigt at et fritidshus - eller en moderne helårsbolig ikke er en lukket klods, hvor det naturlige lys ikke får lov at trænge ind. De første forårsdage nydes ved de store vinduespartier. Varmen fra solen der trænger ind er med til at opvarme huset på en naturlig måde, der gavner din glæde ved at opholde dig i huset.Fleksibilitet


Modulhusene er flytbare, det vil sige at du i princippet kan flytte dem til en anden grund, hvis du engang får lyst til at udforske en ny egn af Danmark. Du kan derfor også sælge huset seperat fra grunden, hvis du får behov for en anden bolig på din grund.


Huset løftes i det tilfælde op med en kran og flyttes på en lastbil til en ny destination. Det er ret enklet og giver god mening i forhold til at genanvende huse og byggematerialer i størst muligt omfang.Ønsker du at slippe for en besværlig byggeproces?Byggeprocessen med Mökki er:


MODULHUS FÆRDIGPRODUCERET PÅ FABRIK I DANMARK

INGEN EKSTRA OMKOSTNINGER UNDERVEJS

PROFESSIONEL RÅDGIVNING & SIKKER BYGGEPROCES

KORT PRODUKTIONSTID PÅ 3 MÅNEDER