BYGGEPROCESSEN
DJI_0007
DJI_0010
DJI_0012
DJI_0013
DJI_0015
DJI_0018
DJI_0016
_36A2081
_36A2066


BYGGEPROCES

MODULHUS
FØRSTE MØDE


På første møde gennemgår vi dine behov og ønsker til huset. 

Ud fra dette laver vi et uforpligtende tilbud.

HUSET BYGGES


Når vi har modtaget myndighedsgodkendelsen fra kommunen sættes byggeriet af huset igang på fabrikken. Produktionenstiden er

ca. 4 måneder.

HUSET ANKOMMER


Huset ankommer på en lastbil og afsættes med en kran på det etablerede fundament på den ønskede placering

på grunden.

TILLYKKE!

HUSET AFLEVERES


Når huset er klart til indflytning gennemgår vi det sammen for evt. fejl og mangler. Som efterfølgende udbedres

hurtigst muligt.

MYNDIGHEDS-

GODKENDELSE


Når I har godkendt tilbudet, er det tid til at søge om byggetilladelse. Behandlingstiden kan variere fra kommune til kommune.

FUNDAMENT ETABLERES PÅ GRUNDEN


Husets fundament etableres på grunden på den ønskede placering. Der er flere typer af fundamenter at

vælge imellem


HUSETS MONTERING


Huset monteres og vand, el samt kloak tilsluttes. I kan anvende egne håndværkere til denne del, eller benytte vores mod seperat betaling.

Q: Hvor kan jeg se et prøvehus?

A: Du kan se SLOPE på 48m2 i Vejby Strand - Nordsjælland. 


Q: Er der ekstra tilvalg til husene, der ikke er med i prislisten.

A: Ja det er der. Kontakt os - så fortæller vi mere om alle mulighederne.


MILJØ


Q: Hvad mener I med at Mökki altid har miljøet i fokus?

A: Vi mener at vores klode er maks belastet miljømæssigt og vi er som firma, der bygger huse også nødt til at tage ansvar for at udviklingen vendes. Vi skal ikke bruge flere ressourcer end dem vi har til rådighed. 


Konkret betyder det, i forbindelse med byggeri, at vi skal vælge materialer med omhu. Vi skal tænke mindre - hvad kan vi nøjes med. Vi skal tænke, hvad kan genanvendes, når huset ikke længere skal benyttes til det bestemte formål. Og slutteligt skal vi tænke i at husene skal bruge så lidt konventionel energi som muligt. Manta Norths huse passer godt ind i forhold til ovenstående punkter - det er derfor vi har valgt at introducere dem på det danske marked.


TRANSPORT


Q: Hvordan transporteres modulhuset fra fabrikken til kunden?

A: Huset transporteres på en lastbil, eller med skib til nærmeste havn. Det løftes af lastbilen på leveringsadressen med en kran. Se vores video om her. 


Q: Hvad er transportomkostningerne af et modulhus?

A: Prisen på at levere et hus i Danmark, kan variere fra landsdel til landsdel. Vi hjælper dig med at finde den bedste og billigste transport løsning hver gang vi sender et hus til Danmark. Estimeret pris for et hus på 48m2 er Dkr 75.000,- inkl. moms.


Q: Hvad koster det at leje en kran til at flytte huset?

A: Prisen på at leje en kran er variereinde fra landsdel til landsdel, men burde kunne afholdes inden for Dkr. 15.000 - 20.000,- inkl moms.Spørgsmål vi ikke har besvaret og som du ønsker hjælp til at få belyst?Typiske spørgsmålHUSET


Q: Lever et modulhus fra Manta North op til bygningsreglementet?

A: Ja det gør det. Husene er godkendt til helråsbeboelse på nær udstyrsvarianten SLOPE ZEN og SLOPE RAY (på 25m2) der kun er godkendt til fritidshusanvendelse.


Q: Hvordan får man tilladelse til at opføre et modulhus på en sommerhusgrund, helårsgrund, kolnihave eller andet sted?

A: Man ansøger den tekniske forvaltning i den kommune som grunden er beliggende i. Vi hjæler dig gerne med ansøgningsprocessen. Det kan variere meget fra kommune til kommune i forhold til, hvor lang tid det tager at behandle din ansøgning. Regn med 1-3 måneder.


Q: Hvilken type fundament skal jeg vælge til mit modulhus?

A: Der er flere gode løsninger i forhold til at lave fundament til dit modulhus. 

1) Egne fødder: Hvis huset skal stå på en midlertidig placering kan det sikkert, alt efter jordbundens beskaffenhed, stå på de fødder der er monteret på huset, når det ankommer til dig fra fabrikken.

2) Skruefundament: Til husene kan der også etableres skruefundament - vi kan hjælpe dig med kontakten til en montør af disse.

3) Støbtfundament: Huset kan også stilles på et klassisk støbt fundament. Dette vil dog være en dyere løsningen end skruefundament. Denne løsning kræver også en geoteknisk undersøgelse.


Q: Er det nemt at tilslutte el, vand og kloark til modulhuset - og hvilke udgifter skal jeg påregne i den forbindelse?

A: Det er nemt at tilslutte diverse forsyninger til huset. Det kræver en håndværkers arbejder i en dags tid, alt efter hvordan installationerne i forvejen er på din grund. Denne ydelse er ikke inkluderet i husets pris. Du kan selv sørge for at skaffe de nødvendige håndværkere, eller vi kan hjælpe dig med denne ydelse mod aftalt betaling. 

Prisen på disse ydelser kan variere meget. Derfor anbefaler vi kunderne at undersøge markedspris for at sammenligne med det tilbud vi giver.


Q: Kan jeg selv instalere køkken efter eget valg i modulhusene?

A: Ja det kan du i princippet godt - kontakt os for at hør om de forskellige muligheder for selv at præge dit hus efter egne ønsker.


Q: Hvordan beslutter jeg mig for hvilken model og udgave der passe til mine behov og ønsker?

A: Det er vigtigt for os at du får det hus du ønsker dig. Derfor synes vi det er vigtigt at du besøger vores prøvehus i Vejby Strand, for at se de forskellige materialer og mulige tilvalg. Vi gennemgår også grundigt disse på vores møder med dig. Er der noget du løbende i beslutningsprocessen har behov for at få uddybet yderliger, så kontakt os endeligt. Vi står til din rådighed.


Q: Kan jeg tilslutte ekstra moduler til mit hus, hvis jeg får behov for mere plads med tiden?

A: Ja det kan du godt


Q: Hvor lang tid går der fra jeg har bestilt mit modulhus til det bliver leveret?

A: Den typiske produktionstid er 4 måneder alt efter, hvor mange ordre Manta North har i køen foran din bestilling.


DJI_0003
DJI_0007
DJI_0010
DJI_0012
_36A2045
_36A2044
_36A2053
_36A2061
_36A2081

SLOPE

48 m2

SLOPE SAUNA

25 m2

RAY SAUNA

25 m2

RAY WEEKEND

25 m2

SLOPE WEEKEND

25 m2